Pálinka Lepárló Berendezés

Minőség

Picture
Esztétikus és az EU szabványoknak megfelelő kivitelezés. Nyomásálló, rozsdamentes acél edény. Egyedi, formatervezett műanyag burkolat, lekerekített formák. Automatikus szabályozás a kényelemért és a megbízhatóságért. Karbantartást nem igényel, rezgésmentes léghűtés. Cserélhető és könnyen hozzáférhető szűrőberendezés (aktív szénszűrő). Könnyű tisztíthatóság. Helytakarékos és kiváló formatervezésének köszönhetően minden környezetben jól mutat, harmonizál bármely konyhai berendezéssel.

Kényelem

Picture
Hangtalan működés, nem foglal helyet. Nem igényel semmilyen előkészítést. Ön csak betölti a cefrét, beindítja a készüléket és néhány óra múlva már megkinálhatja barátait az Ön kertjében termett, az Ön által ellenőrzött minőségű gyümölcsökből előállított és az Ön által meghatározott alkohol fokú házi pálinkával. Ehhez még a boltba sem kell mennie, nemhogy a szeszfőzdébe. A lepárló berendezést egyszerűbb kezelni mint egy kávéfőzőt. Bármely gyümölcsből párolhat pálinkát. Esetleg úgy dönt, hogy estére inkább törkölypálinkát óhajt készíteni? Csak betölti a szőlőtörkölyt a tartályba és néhány óra múlva igazi törkölypálinkával kínálhatja vendégeit. 

Gazdaságosság

Picture
Jelenleg a legolcsóbb EU forgalombahozatali engedélyel rendelkező berendezés, nem csak Magyarországon, de egész Európában is. Kiváló minőségű, igazi pálinkát fogyaszthat, mondhatni termelői áron. Nincs szeszadó, jövedéki adó, szállítási és főzetési költség, stb  ........    Miért főzetne több tiz, akár száz liternyi mennyiséget a szeszfőzdében, hogy biztos lehessen abban, hogy kizárólag csak az Ön pálinkáját főzik és nem keverik mások cefréjével. Ön szerint melyik szeszfőzde vállal pár kilónyi cefre főzést? Számoljon! Más gyártók nagy teljesítményű pálinkafőző berendezéseinek beszerzési árai egyébként széles spektrumon mozognak, hatszáz EURO-s ártól kezdődően. 

Biztonság

Picture
Ha a készülék eléri a +142 C fokot automatikusan kikapcsol. A készülék akkor is kikapcsol automatikusan ha a főzőedényzetben elhelyezet cefre elfőtt. Biztonságosabb mint egy konyhai kávéfőzőgép. A szeszfőzdék természetesen mindenkit azzal ijesztegetnek, hogy az otthoni szeszfőzés balesetveszélyes. Igen, ha nem erre a célra gyártott és ellenőrzött készülékről van szó. Ez a lepárló berendezés többszörös biztonsági automatikával van ellátva és uniós kereskedelmi forgalomban engedélyezett. 

 A készülék ára (+ 17 EURO szállítási költség) :

Picture

Rendelje meg most, az alábbi ikonra klikkelve

468x60